Transportplanner (m/v)

Visbeen Transport…
Een organisatie die jij met jouw interesse voor transport vast wel eens voorbij hebt horen komen. Al ruim 90 jaar wordt er op ons gerekend als het gaat om geconditioneerd vervoer. Wij bieden diverse takken van vervoer aan. Bij Visbeen Transport weet je wat je aan elkaar hebt en met een informele werksfeer voel jij je vanaf je eerste dag helemaal thuis.

Voor de afdeling Operations in Nieuwe Tonge zijn wij ter uitbreiding op zoek naar fulltime

TRANSPORTPLANNER (m/v)

Jouw dag
Vandaag ga je aan de slag met de juiste indeling van het aangeboden werk. De transporten (zowel vers als vries) die moeten ingepland, bestaan onder meer uit het coördineren van geladen trailers naar de diverse
losbestemmingen in geheel Verenigd Koninkrijk. Daarnaast betreft dit de coördinatie van retourladingen naar de havens voor verscheping naar het Continent voor onder andere de Benelux, Frankrijk en Duitsland. Je hebt hierin een cruciale rol om de auto’s op de juiste locaties te positioneren met het oog op de nieuwe planning.

Als de planning voor de volgende dag klaar is, zorg je voor een strakke opvolging van de ingeplande transporten met behulp van ons geavanceerd plansysteem. Ondertussen belt een chauffeur met een vraag over zijn rit, waarop jij hem te woord staat. Of misschien ben je bezig met het zo nauwkeurig mogelijk versturen van de instructies naar alle chauffeurs en het continu up to date houden het plansysteem. Denk hierbij aan het verwerken van de rust, pauzes, extra stops etc.

Jij weet orde te behouden in jouw werkzaamheden en blijft rustig in stressvolle momenten. Je staat zowel telefonisch, face to face als per e-mail klanten en chauffeurs te woord. Veranderingen ga je niet uit de weg en je ziet het als uitdaging om mee te groeien met de organisatie.

Jouw afdeling
Je komt te werken op de afdeling Operations. Dit is een energieke afdeling en geen dag is hetzelfde. Je collega’s zijn altijd in voor een lolletje en de teamspirit is er hoog. Alle werkzaamheden gebeuren in teamverband, samenwerken is dus een belangrijk kernwoord binnen onze afdeling.

De afdeling is verdeeld in een vijftal teams die elk hun eigen specifieke werkgebied beheersen. De teams werken met verschoven diensten. ‘s Nachts werkt er een vaste nachtplanning en in de weekenden werk je 1 keer in de 4 weken op zaterdag vanaf kantoor. Verder zal je worden ingezet op een aantal feestdagen, maar deze worden onder het gehele team eerlijk verdeeld.

Functie eisen

  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie opgedaan;
  • Je hebt jouw MBO 4 of HBO diploma richting logistiek in the pocket;
  • Je beheerst zeer goed de Nederlandse en Engelse taal;
  • Je wil altijd blijven leren, hebt een no-nonsense aanpak en denkt oplossingsgericht;
  • Je houdt van de dynamiek en hectiek die past binnen de logistieke sector.

Wij bieden

  • Wij zorgen ervoor dat er elke periode weer geld (conform de CAO) op jouw rekening wordt gestort;
  • We bieden jou een tijdelijk contract met uitzicht op een vast dienstverband;
  • We kennen goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een studiekostenregeling en collectieve verzekeringen;
  • We staan open voor jouw eigen inbreng;

Geïnteresseerd?
Voel jij je helemaal thuis in de transportwereld en denk jij dé geschikte kandidaat te zijn voor deze functie? Stuur dan direct je motivatie en CV via e-mail naar personeelszaken@visbeen.nl. Voor aanvullende informatie kun je terecht op www.visbeen.nl of bel met Soraya de Penning via 0187-607 824.

Contact

Algemeen

CONTACTADRES

Langeweg 20 3244 BH  Nieuwe Tonge

POSTADRES

Postbus 2 3244 ZG  Nieuwe Tonge

TELEFOON

+31 187 607 800

Direct contact

Personeelszaken

+31 187 607 839
personeelszaken@visbeen.nl

Direct contact

SALES

+31 187 607 875 sales@visbeen.nl

CUSTOMER SERVICE FROZEN

+31 187 607 870 frozen@visbeen.nl

PLANNING

+31 187 607 891 +31 187 607 892 +31 187 607 893 planning@visbeen.nl

FORWARDING

+31 187 607 820 forwarding@visbeen.nl

ADMINISTRATIE

+31 187 607 840 administratie@visbeen.nl

FLEET MANAGEMENT

+31 187 607 850 wagenpark@visbeen.nl

Website: Sfa Print