Drone-foto-pand-Amersgat
augustus 2018

Een dagje V8 rijden

Niels werkt als Commercieel Business Analist bij Visbeen Transport. Door zijn vader heeft hij al vanaf jongs af aan een grote passie voor de transportwereld ontwikkeld en onlangs mocht hij een dagje V8 rijden. Hij deelt graag zijn ervaring!

”Na 26 jaar ging het dan op quatorze juillet gebeuren, ik mocht een dagje V8 rijden. Na vorige week een auto uit een andere plaats in Zweden getemd te hebben, was het nu de beurt aan een paradepaardje uit Södertalje. Niets ten nadele van Volvo, want niets anders dan lof voor deze auto’s, maar een acht pijper doet het bloed toch sneller stromen.” vertelt Niels vol enthousiasme.

”Kwart over zeven werden de acht zuigers in beweging gebracht. Het geluid dat vrijkomt heeft helaas geen overeenkomst meer met de verhalen van m’n vader over zijn trouwe 143, maar desalniettemin blijft het speciaal. De rit startte in Dinteloord, waar een complete vracht tomaten geladen moest worden voor Kent. Ik stond hier samen te laden met onze ervaren rot Dirk de Heus. Na net iets meer dan een half uur zaten de pallets er in en na allerhande nuttige tips van Dirk te hebben ontvangen kon de weg vervolgd worden naar Hoek van Holland.”

Na het lossen in Hoek van Holland vervolgde Niels zijn rit. ”Met een lege trailer reed ik naar Eindhoven om te gaan laden bij een bekende DailyFresh klant. Ik was daar nog nooit eerder geweest, maar het is een zeer indrukwekkend pand. Eenmaal aangemeld bleek dat ik pas om half drie stond ingeboekt. Dus besloot ik maar een plekje in de zon te zoeken, waar je zo gezellig zit refererend aan een clublied van een bekende voetbalplek. Na tweeënhalf uur kletsen met allerlei collega’s werd het tijd om de auto aan het dok te zetten. Langzaam aan druppelen de pallets binnen en kwart over vier kon ik m’n auto compleet maken.”

SCANIA_R520-768x576

”Hierna mocht ik eindelijk de 520 paarden weer op gang brengen.” vertelt Niels vol trots. ”Na een soepele rit landde ik voor de tweede de keer vandaag in Hoek van Holland, waar ik mocht afkoppelen bij de Killingholme boot. Hierna kon ik naar de DFDS in Vlaardingen voor een geladen trailer. Na even zoeken had ik de trailer gevonden, deze stond natuurlijk niet op de afgesproken plek. Bij Shell Buttervliet heb ik de Vabis nog even voorzien van wat verse diesel om vervolgens af te koppelen op Nieuwe-Tonge. Hier eindigde dan rond de klok van 8 een leuke dag met een fantastische auto!” Sluit Niels tevreden af.

Contact

Algemeen

CONTACTADRES

Langeweg 20 3244 BH  Nieuwe Tonge

POSTADRES

Postbus 2 3244 ZG  Nieuwe Tonge

TELEFOON

+31 187 607 800

Direct contact

Personeelszaken

+31 187 607 839
personeelszaken@visbeen.nl

Direct contact

SALES

+31 187 607 875 sales@visbeen.nl

CUSTOMER SERVICE FROZEN

+31 187 607 870 frozen@visbeen.nl

PLANNING

+31 187 607 891 +31 187 607 892 +31 187 607 893 planning@visbeen.nl

FORWARDING

+31 187 607 820 forwarding@visbeen.nl

ADMINISTRATIE

+31 187 607 840 administratie@visbeen.nl

FLEET MANAGEMENT

+31 187 607 850 wagenpark@visbeen.nl

door DINK